Selecteer een pagina

Psychotherapie

Forums Achtergronden & Informatie Therapieën Psychotherapie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #213981
  LCSM-Beheer
  LCSM-Beheer
  Moderator

  Psychotherapie is een effectieve gespreks-behandelmethode voor psychische stoornissen en problemen. Het doel van psychotherapie is klachten verminderen of beter hanteerbaar maken. Jouw inzet is hierbij even belangrijk als de deskundigheid van je psychotherapeut. Het resultaat is afhankelijk van de aard van de problemen en van je eigen mogelijkheden. Psychotherapie is hard werken. Het proces gaat gepaard met ups en downs. Een geslaagde psychotherapie behandeling garandeert niet dat je de rest van je leven gelukkig zult zijn, maar met behulp van psychotherapie is het wel mogelijk dat je de problemen beter leert hanteren.

  Psychotherapie is vaak de eerste keuze bij complexe psychische problematiek en angst-, stemmings- en persoonlijkheidsstoornissen. Psychotherapie kan worden gegeven als individuele therapie of groepspsychotherapie en kent een grote verscheidenheid in behandelsituaties, intensiteit en methoden.

  Word of ben jij behandeld met een vorm van psychotherapie of heb je er vragen over? Laat dan je ervaringen of vragen achter in een reactie.

  Meer informatie: http://www.psychotherapie.nl.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 6 maanden geleden door LCSM-Beheer.
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.